La feina ben feta no té fronteres… si es comparteix!

Imatge de sheelamohan per a FreeDigitalPhotos.net

Aquest eslògan presentava una campanya que va llençar la Generalitat els anys 80 per millorar l’autoestima dels catalans. Tenia com a contrapartida la frase “la feina mal feta no té futur”, de contingut també prou interessant. I de fet, tot i que es va fer popular ja fa trenta anys, el contingut té plena vigència.

Avui, però, encara es podria completar i millorar: la feina ben feta no té fronteres… si es dóna a conèixer i es comparteix. I aquesta és l’essència de les jornades de bones pràctiques que, cada any per aquestes dates, l’Escola posa en marxa per presentar una mostra d’aquesta feina ben feta que les unitats de formació dels departaments i organismes duen a terme o coordinen.

Enguany l’Escola d’Estiu presenta dues facetes d’aquesta bona feina: en la primera jornada, de bones pràctiques (27 de juny), es presenta una petita mostra de treballs duts a terme per diferents organismes i departaments. En la segona jornada (4 de juliol), explicarem de quines maneres podem donar a conèixer aquesta feina i compartir-la, no solament entre les administracions sinó també amb el públic en general.

La tercera jornada (9 de juliol) la reservem per explicar a tots els treballadors públics que hi vulguin assistir com ho han de fer per crear i mantenir el seu entorn personal d’aprenentatge (EPA): on trobar informació, com classificar-la, com mantenir-la, com difondre-la.

L’estiu a l’Escola, ja ho veieu, és ben productiu! I com tenim costum de fer abans d’iniciar unes jornades, ens agradaria saber què en penseu per tenir-ho en compte en les presentacions. Per això, us demanem que ens doneu la vostra opinió, la vostra visió: de quina manera penseu que podríem mostrar i compartir millor els recursos d’aprenentatge que generem a l’Administració? Què us agradaria compartir i què us agradaria trobar quan cerqueu recursos a Internet? Esperem les vostres opinions!

Deixa un comentari