Final d’any, fem balanç

S’acaba l’any i és hora de fer balanç de la feina feta. Enguany al blog EAPC hem publicat 38 posts, que han tingut 57.246 visualitzacions i 91 comentaris. Així mateix, 22.467 visitants s’han interessat per l’ampli ventall de temes que hem publicat i tanquem l’any amb gairebé 2.500 subscriptors.

Encarem el 2020 amb el repte de seguir compartint el coneixement de totes i tots els professionals que treballen a l’Administració pública, ja siguin de la Generalitat i del seu sector públic institucional o de l’Administració local. Volem aprendre, volem conèixer, volem compartir, volem reflexionar i volem tenir la capacitat de sorprendre’ns en descobrir activitats, projectes o idees que ens poden ajudar a millorar la nostra feina i la nostra relació amb la ciutadania. Des d’aquí hem donat veu a l’expertesa de les empleades i empleats públics que, dia rere dia, batallen per posar en valor que la gestió pública eficient és un valor intrínsec a l’Administració pública. Tanmateix, expressem el nostre agraïment a totes les persones que durant l’any 2019 han col·laborat amb nosaltres i ens han ajudat a continuar madurant el projecte del blog de l’Escola, i desitgem seguir-los llegint per continuar aprenent.

El nostre objectiu per a l’any vinent és ampliar les col·laboracions al blog, així com les temàtiques que hi tractem. És per això, que us animem a fer-nos arribar les vostres experiències, bones pràctiques, projectes, idees o reflexions, des d’una perspectiva de gènere, amb una mirada transversal, des d’una visió innovadora, amb vocació de servei i amb la certesa que l’aprenentatge serà sempre compartit i bidireccional.

Des de l’EAPC aprofitem per desitjar-vos unes bones festes i un feliç 2020.


Equip de Comunicació

Escola d’Administració Pública de Catalunya

 

Deixa un comentari