El blog es pren un respir per tornar amb nous relats després de les vacances!

Una noia està asseguda a la gespa amb un ordinador portàtil
Imatge de Freepik

El blog de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) es pren un respir aquest mes d’agost per tornar al setembre amb forces renovades. Marxem de vacances amb 4.587 subscripcions. Durant els mesos de gener a juny el blog ha tingut 15.366 visualitzacions.

La majoria dels lectors provenen de l’Estat espanyol, però volem destacar que també hem tingut 516 visualitzacions des de Mèxic, 296 des dels Estats Units, 198 des de Veneçuela, etc.

Agraïm a tots ells que ens llegeixen, reflexionen, opinen i generen debat envers els apunts que oferim i, sobretot, als col·laboradors per la feina de qualitat que han elaborat i que han volgut compartir.

Aquest primer semestre del 2023 hem publicat catorze articles. Els cinc més llegits han estat:

Del llenguatge planer a la comunicació clara – Ester Manzano

Els reptes de la intel·ligència artificial a l’Administració pública – Ramon Galindo Caldés

Ciutadans escollits per sorteig fent política amb la Generalitat – Pablo García Arcos

Equips preparats per aprofitar “l’or del segle XXI” – M. Carmen García-Calvillo Moreno

Som una organització que aprèn? Parlem de la gestió del coneixement i de la manera com la posem en pràctica a l’Administració – Sílvia Martínez Simón

Us desitgem que gaudiu de l’estiu i que tingueu ocasió de dedicar temps a la lectura. Teniu a la vostra disposició els apunts del blog per rellegir, compartir i comentar.

Al setembre el blog tornarà amb més continguts i amb més propostes de reflexió sobre les administracions públiques catalanes. Dedicarà una atenció preferent a difondre bones pràctiques i generar coneixement sobre l’aprenentatge, el desenvolupament professional i organitzacional i la gestió del coneixement.

Que tingueu molt bon estiu!

Deixa un comentari