El blog se’n va de vacances!

Ha arribat l’hora de prendre’ns un descans, el blog se’n va de vacances! En el que portem d’any hem seguit publicant els apunts amb la periodicitat habitual, cosa que ens ha permès arribar fins a l’estiu amb 28 col·laboracions publicades. Durant aquest primer semestre el blog ha tingut més de 20.000 visualitzacions de temes molt variats. Volem agrair als lectors que ens llegeixen i que comparteixen, opinen i generen debat envers els temes que us oferim i, també, als col·laboradors per la feina de qualitat que ens han fet arribar.

Entre tots els articles publicats aquest primer semestre, els 5 més llegits han estat aquests:

Bufen forts vents de canvi – Ester Manzano Peláez

Supervisar el teletreball d’una manera àgil i eficient és possible si aprens com implementar-lo – JoanMa Torres i Núria Iglesias

El nou flow de la gestió en l’Administració digital – Mario Alguacil Sanz

L’espai de treball i les noves formes de gestió local – Marga Bonmatí

Obrim una nova etapa en la gestió pública catalana. Prou d’excuses i retards – Fòrum d’Entitats per la Reforma de l’Administració (FERA)

Tornarem al setembre amb més articles d’interès sobre gestió pública, bones pràctiques, habilitats i projectes compartits de totes les administracions públiques catalanes.

Us desitgem un bon estiu i us convidem a rellegir, llegir o compartir els articles publicats fins ara, esperant que us facin reflexionar durant aquest període estiuenc.

Bones vacances!

Deixa un comentari