La Biblioteca de l’EAPC: per què, per a qui, per a què?

Imatge cortesia de Stuart Miles / FreeDigitalPhotos.net
Imatge cortesia de Stuart Miles / FreeDigitalPhotos.net

L’Escola d’Administració Pública disposa d’una biblioteca especialitzada que, contràriament al que molts pensen, no està dirigida exclusivament al personal de l’Escola, sinó que està al servei de totes les administracions públiques de Catalunya.

La biblioteca de l’EAPC està a disposició de tots els que formem part de les Administracions públiques catalanes i del sector públic, alumnes o no de l’Escola, directius o no directius. En un moment com el que vivim, de constant transformació, la biblioteca pot ajudar, amb el coneixement que conté i gestiona, a la nostra autoformació i perfeccionament professional continuat en aquelles competències que repercuteixen directament en el desenvolupament de les tasques en el lloc de treball.

Com a biblioteca especialitzada, us pot proporcionar informació de manera ràpida i eficaç, ja que actualitza periòdicament el seu catàleg i fons documental i en fa una difusió activa mitjançant butlletins, resums i altres. Aquesta difusió pot ser a mida de l’usuari, a través del seus serveis de còpia d’articles, de préstec interbibliotecari i d’obtenció de documents en col·laboració amb altres institucions vinculades amb la seva matèria.

Si us acosteu a l’edifici de l’Escola, hi trobareu un fons documental de llibres i revistes especialitzat en gestió pública, organització administrativa, dret administratiu i funció pública, i una sala de consulta amb servei d’internet i connexió Wi-Fi.

Si necessiteu, però, un servei més proper, la biblioteca proporciona servei de préstec de llibres electrònics i en paper, còpies d’articles, informació de les novetats amb els butlletins electrònics i la pàgina de Facebook, catàleg en línia, formació d’usuaris en habilitats informacionals… trobareu més informació a l’apartat biblioteca de la pàgina web de l’Escola.

Heu fet servir mai la biblioteca de l’Escola? En coneixíeu les funcions i les possibilitats? Us animem a fer-ho i a deixar-nos els vostres comentaris!

2 respostes a “La Biblioteca de l’EAPC: per què, per a qui, per a què?

Deixa un comentari