Reprenem l’activitat a l’eapc blog!

Encetem el darrer tram de 2018 amb nous articles al blog de l’Escola, tenim preparats nous continguts molt interessants que segur que us interessen, ben aviat parlarem del blockchain, de la llengua de signes catalana, transparència, gestió de les dades a les administracions públiques, de la comunicació institucional amb perspectiva de gènere i molts altres temes…així que no us ho perdeu!!!!  Si voleu rebre totes les novetats de l’eapc blog, us podeu subscriure aquí.

Mentrestant fem una mica de balanç del que hem fet fins ara, de gener a agost.  A hores d’ara hem tingut 70125 lectures dels articles del blog (un 91% més que tot l’any 2017), s’han publicat 41 articles (durant tot l’any 2017 es van publicar 48) i el blog té 21.019 visitants (un 43% més que tot l’any anterior), per tant el blog de l’Escola s’ha anat consolidant com un espai interessant i molt consultat.

Pel que fa als articles més llegits d’aquests primers vuit mesos de l’any, els 10 articles publicats el 2018 més llegits són els següents:

Per cert, si alguna vegada us heu preguntat qui escriu els articles que no van signats, és molt senzill, el personal de l’Escola també tenim molt a explicar, així que expliquem temes relacionats amb la nostra feina amb articles al blog.

Una resposta a “Reprenem l’activitat a l’eapc blog!

Deixa un comentari